Follow Us

Headline

Kategori

Agama Islam (2) Bahasa Indonesia (25) Debian (2) Fisika (1) Geografi (3) IPA (6) IPS (5) Kumpulan Contoh (15) KWU (2) Makalah (5) Materi TKJ (39) Mikrotik (4) Pemrograman Web (1) Penjas (2) PKN (7) Puisi (12) Seni Budaya (11) Tutorial (13)

Berita Terbaru

Berita Utama

Bola

Berita Pilihan

ShowBiz

Bisnis

Asian Games 2018

CPNS 2018

Liputan9

Liputan9
Liputan9

Advertisement

Masukkan iklan banner 300 X 600px di sini

Advertisement

Masukkan iklan banner 300 X 250px di sini

Contoh Soal Greeting and Introduction & Jawaban LENGKAP

Pada kesempatan kali ini saya akan memberikan beberapa contoh soal greeting and introduction beserta jawabannya. Silahkan kalian pelajari soal soal berikut ini 

Greeting and Introduction

Soal Greeting and Introduction

Soal Pilihan Ganda (Multiple Choice) Greeting and Introduction

1. ''Hello, ... is Nadin.”
A. my
B. I am
C. what
D. my name

2. Diana : “... is your name?”
Rafi : My name is Rafi.'“
A. What
B. That
C. This
D. It

3. Sena : “Good moning, Via.”
Via : “ ... “
A. Good night
B. Good morning
C. Good evening
D. Good afternoon

4. Alda :”How are you?”
Ghea : “...”
A. I am
B. Fine
C. My name
D. I am fine

5. Koko : “Are you Ok?”
Ami : “ ... ”
A. Yes, I OK.
B. Yes, I am OK.
C. No, I OK
D. No, it is OK

6. Gina : “Good bye, Radit.”
Radit : ...”
A. Good bye
B. Good night
C. Good morning
D. Good evening

7. Reza : “ ... are you?”
Ima : “I am ten years old.”
A. What
B. What is
C. How old
D. How do

8. Mary : “Nice to meet you”
Anggi : “ ... “
A. Good morning
B. How are you
C. How do you do
D. Nice to meet you, too

9. Fani : “ ... ?”
Ira : “I am very well, thanks.”
A. How are you
B. Good morning
C. Nice to meet you
D. What is your name

10. Syifa : ”... are you from?
Kayla : “I am from Bogor.”
A. How
B. What
C. When
D. Where

11. Tina :  “Bye-bye, Dea”
Rifa : “ ... “
A. Good morning
B. See you later
C. I am fine
D. Thank you

12. Nina : ”... is he?”
Lili : He is Hendra.
A. How
B. Who
C. What
D. Where

Text for number 13-17!

I would like to introduce myself.
My name is Fatya Kartika.
My nick name is Fatya.
I am 10 years old. I am a student.
I am from Bogor

13. The girl is ...
A. Drawing
B. studying
C. listening
D. introducing

14. The girl name is ...
A. Fatya
B. Kartika
C. Kartika Fatya
D. Fatya kartika

15. The girl's nick name is ...
A. Fatya
B. Kartika
C. Tika
D. Tya

16. Fatya is ... years old.
A. seven
B. eight
C. nine
D. ten

17. Fatya is a ...
A. teacher
B. student
C. doctor
D. nurse

18. Fatya is from ...
A. Bogor
B. Padang
C. Jakarta
D. Bandung

19. Rama : Where do you ...?
Indri : I live at jalan Bunga.
A. old
B. live
C. life
D. born

20. Aris : “Thank you, Ratih”
Ratih : ...
A. You are welcome
B. Good morning
C. I am Ratih
D. I am fine

Soal Essay Greeting and Introduction

1. Cika : “Good night, mom”
Mother : “ .... “
2. Fina : “ ... “
Dila : ”I am fine.”
3. I ... at Jalan Sudirman 71 Bogor
4. Mela : ”Nice to meet you”
Safa : “ ... ”
5. My name is Sandra. I am ... Bandung
6. Nana : “ ... “?
Azka  : “I am ten years old.”
7. I am Sarah Salimar. My ... name is Sarah.
8. Bayu : “.. do you live?”
Rika : I live in Jakarta.
9. I am Disa. My is reading books.
10. Dena : “.. Agi.”
Agi “See you later.”

Soal Uraian Greeting and Introduction

Hello, My name is Keysha Nayla
My nick name is Keysha.
I am ten years old
I am from Bogor.
I am a student.
My hobby is reading a book

1. What is Keysha Nayla's nick name?
2. What is Keysha?
3. How old is Keysha?
4. Where is keysha come from?
5. What is Keysha's hobby?

Jawaban Soal Pilihan Ganda

1 D 5 B 9 B 13 D 17 B
2 A 6 A 10 B 14 D 18 A
3 B 7 C 11 B 15 A 19 B
4 D 8 D 12 A 16 D 20 A

Jawaban Soal Essay

1. Good night
2. How are you
3. Live
4. Nice to meet you
5. From
6. How old are you
7. Nick
8. Where
9. Hobby
10. See you

Jawaban Soal Uraian

1. Keysha
2. She is a student
3. She is ten years old
4. She comes from Bogor
5. He hobby is reading a book

Demikianlah beberapa soal greeting and parting yang telah saya berikan beserta jawabannya kepada kalian semua. Semoga bermanfaat 

Hosting Unlimited Indonesia
Newest
You are reading the newest post
Selanjutnya
Next Post »

Thanks our comment...

Advertisement

Hosting Unlimited Indonesia